Kako izbrati avtomobil na daljinsko upravljanje?

Če iščete zabavno in cenovno dostopno igračo za otroka, je avtomobil na daljinsko upravljanje ena od najboljših možnosti! Zaradi preprostega upravljanja in posebnih trikov so avtomobili postali priljubljeni med številnimi otroki in ena najbolj priljubljenih igrač. Blagovna znamka Lexibook ponuja odlične avtomobilčke, ki so lahko čudovita darila za majhne navdušence.

Naša ponudba avtomobilčkov bo zadovoljila ljubitelje akrobacij in posebnih učinkov, navdušence nad gradbenimi vozili, vse, ki želijo preizkusiti upravljanje z zapestjem, ali vse začetnike, ki radi uživajo v dobri predstavi. V videoposnetkih, ki so na voljo v opisu večine avtomobilov na daljinsko upravljanje, si lahko ogledate, česa je vsak model sposoben. Seznam je raznolik, zato začnite zdaj!

Polnilne baterije

Vsi avtomobili Lexibook imajo polnilno baterijo, ki z enim polnjenjem deluje približno 20 minut. To pomeni, da boste pri večini modelov potrebovali baterije AA samo za daljinski upravljalnik.

Revolucionarni avtomobili z upravljanjem z gibanjem

Začnimo z našo prodajno uspešnicoavtomobili z upravljanjem z gibanjem. Ti modeli se ponašajo z dvema načinoma upravljanja – daljinskim upravljanjem in upravljanjem z gibanjem. S hitrim premikom zapestja lahko z avtomobilom izvajate nepredstavljive podvige, kar je zlasti primerno za vse, ki radi raziskujejo nove možnosti. Zvočni in svetlobi učinki prispevajo k izjemni kaskaderski predstavi, v kateri lahko uživate v notranjih prostorih in na prostem. Zagotovo vam ne bo dolgčas!

Izpopolnjeni modeli z ogromno posebnimi učinki in neverjetnimi triki

Imate doma zahtevnega uporabnika, ki pozna svet avtomobilov, in si razbijate glavo, kako ga presenetiti? Naslednja ponudba ne bo osupnila le majhnih navdušencev! Kolesa z vzmetenjem, ki so primerna za vsak teren, vodni »dim« za bolj realistični učinek, vrtenje na mestu, drsenje, triki na šestih kolesih, hitrosti do 12 km/h, izjemni zvočni in svetlobni učinki, premikanje glede na ritem glasbe, dirkalni slog ali morda avtomobil v obliki dinozavra? Vse to je mogoče pri nas, le izberite pravi model.

 

Majhen gradbinec in gasilec

Ima vaš otrok raje tovornjake in gradbena vozila kot pa dirkalne in kaskaderske avtomobile, vseeno pa uživa v njihovem daljinskem upravljanju? Razveselili bomo tudi te navdušence! Realistični modeli gradbenih vozil bodo navdušili s funkcijami in opremo. Prevažajo lahko pesek in majhne tovore, zato so odlična izbira za vsakega majhnega nadobudneža. Majhnim gasilcem bo všeč vozilo s cisterno za vodo in zložljivo lestvijo!

 

Akrobatsko 360-stopinjsko obračanje na vsakem terenu

Ali želite že s svojim prvim avtomobilom na daljinsko upravljanje narediti vtis na občinstvo na igrišču ali dvorišču? Akrobatski avtomobili izvajajo trike in 360-stopinjske obrate ter lahko skačejo, vozijo po dveh kolesih ali se obračajo na obe strani. Izberete lahko predstavitveno funkcijo in uživate v samodejnih akrobatskih trikih ali sami nastavite premikanje avtomobila. Pnevmatike z oprijemom ali štirikolesni pogon? Izberite ustrezni model po svojih željah po ugodni ceni! 

 

Presenetite otroke z izvirnim darilom

 Avtomobili na daljinsko upravljanje Lexibook so odlično darilo za otroke, stare najmanj 6 let, mlajši navdušenci pa bodo uživali v vožnji pod nadzorom odrasle osebe. Izbira pravega bo nekoliko lažja, če imate v mislih otrokova zanimanja in potrebe. Opis delovanja ter in funkcij in videza vam bo pomagal, da boste izbrali ustrezni model za zagotovljen uspeh. Srečno pri vaši izbiri!