Kako zamotiti otroke med potovanjem

Potovanje z otroki je lahko na trenutke stresno, vendar ni treba, da je tako! Kot starši želimo poskrbeti, da bo potovanje potekalo čim bolj gladko, hkrati pa želimo, da bo še vedno zabavno, varno in praktično. Pri tem je ključno dobro načrtovanje in to, da veste, kako malčke zamotiti med potovanjem. Ne glede na to, ali ste na letališču, na letalu ali v avtomobilu – program potovanja z majhnimi otroci zahteva nekaj ustvarjalnosti. Na srečo imate na voljo veliko možnosti, s katerimi bo potovanje do cilja prijetnejše za vse družinske člane.

Slušalke: zabava brez motečega hrupa

Slušalke vam bodo prišle prav v vsaki situaciji! Z njimi lahko otroci poslušajo svoje najljubše zgodbe in skladbe ali gledajo videoposnetke, ne da bi motili druge potnike, tako da lahko vsi (vključno z vami) uživajo v mirnem potovanju. Na voljo so tudi žične slušalke, ki so idealne za majhne otroke, pa tudi brezžični modeli z možnostjo povezave Bluetooth, ki omogočajo več svobode pri gibanju. Naše žične in brezžične slušalke so funkcionalne in hkrati moderne. Na voljo so z vašimi najljubšimi junaki!

Magnetna risalna tabla: ustvarjanje brez nereda

Magnetna večbarvna risalna tabla je idealno razvedrilo za vaše malčke v avtomobilu ali na letalu. S pisalom, ki je pritrjeno z vrvico, in magnetnimi štampiljkami vam bo prihranila iskanje kotalečih se voščenk ali barvic po tleh v najmanj primernem trenutku. Otroci lahko uživajo v dolgih urah barvanja, vi pa se lahko sprostite, saj za seboj ne bodo pustili neredain se ne bodo umazali.

Žepne igralne konzole: svet prenosnih iger

Še en odličen nasvet je uporaba žepnih igralnih konzol, ki bodo otroke zagotovo zabavale več ur. Po zaslugi neskončne izbire iger vam ne bo treba skrbeti, da bi se vaši otroci dolgočasili. Med potovanjem pa vam bo najbolj všeč njihova kompaktna velikost. Na voljo so igre z vašimi najljubšimi junaki!

Potovalni dnevniki: vključite otroke v potovanje

Poskrbite za zabavno potovanje! Pisanje dnevnika otroke spodbuja k razmišljanju o svojih izkušnjah. Hkrati lahko uporabijo svoje zapiske za razumevanje druge kulture in spoznavanje tuje države. S potovalnim dnevnikom lahko obujajo spomine na pretekle dogodivščine ali z veseljem in navdušenjem načrtujejo prihodnja potovanja. Raziskujte svet skupaj s svojimi otroci!

Pustolovska odprava: orientacija na terenu je ključnega pomena

Ali za otroke načrtujete kampiranje ali kolesarski izlet? Voki-tokiji, baterijske svetilke in otroške ure so ključni pripomočki, ki bodo dolg pohod ali običajno kampiranje na vrtu spremenili v pravo pustolovščino! Z njimi boste otrokom zagotovili zabavo, varnost in dobro komunikacijo.

Prenosna baterija: ostanite povezani

Prenosni polnilnik vam lahko prihrani veliko preglavic, če se vam baterija izprazni med potjo. Kjer koli in kadar koli lahko napolnite telefon, tablični računalnik in druge združljive naprave ter tako ostanete povezani. S prenosno baterijo lahko tudi zagotovite, da se bodo otroci zabavali brez prekinitev.

Namizne igre: družinska zabava

Namizne igre so odličen način, kako se lahko zamotite na počitnicah – ko ležite na plaži ali se v počitniški hišici skrivate pred dežjem. Preizkusite lahko tudi neobičajne elektronske igre, kot je elektronski šah. Te igre bodo poskrbele ne le za ure in ure veselja in smeha, ampak prinašajo tudi tradicionalno zabavo. Poleg tega nekaj zdrave tekmovalnosti med družinskimi člani ustvarja lepe spomine!

Ne glede na to, kam greste, se ne odrecite udobju ali varnosti. Z nekaj pripravami lahko začnete ustvarjati najbolj čudovite družinske spomine na skupnih potovanjih. In to je najpomembneje!