Vroče novice iz kinematografov – Brata Super Mario film

Kdo ne pozna slavnega italijanskega junaka Super Maria, katerega ime je že povzročilo razburjenje in vročico pri milijonih oboževalcev po vsem svetu? Nintendo Super Mario Bros. je ena najbolj slavnih in priljubljenih iger v zgodovini. Ta igričarski dragulj se je prvič pojavil leta 1985 in še danes zabavlja različne generacije. Igra je postavljena v kraljestvo gobic Mushroom Kingdom, v katerem se Mario in njegov brat Luigi podata na nevarno potovanje, da bi princeso Peach rešila pred zlobnim kuščarjem Bowserjem. Mario je s svojim značilnim poskakovanjem, živahnostjo in predanostjo postal simbol pozitivnega junaka. Morda se ga spomnite tudi iz dirkalne igre Mario Kart™, v kateri tekmeci med vožnjo s karti zbirajo predmete.

Junak videoigre v filmu

Na veliko veselje na tisoče otrok in njihovih staršev je v kinematografe prišla filmska uspešnica Brata Super Mario film! Nov poskus poustvarjanja sveta iger v filmski obliki prinaša veliko akcije in barv. Slavna brata, ki se preživljata kot vodovodarja, se še enkrat spopadeta z zlom v kraljestvu Mushroom Kingdom, da bi rešila princeso Peach. V filmu se pojavi več legendarnih likov, kot so Toad, princesa Daisy, Yoshi, Wario, Donkey Kong, Koopa Troopa in še veliko drugih!

Tematski izdelki za majhne oboževalce

Super Mario™ je priljubljen med otroki po vsem svetu. Zakaj je tako? Legendarna igra in pred kratkim še film predstavljata številne vidike, ki preprosto prevzamejo otroke in pomagajo razvijati njihovo domišljijo. Animirana grafika, ki je zelo zanimiva zaradi raznolikosti in barv, bo pritegnila njihovo pozornost. Majhni oboževalci se radi tudi identificirajo s svojimi najljubšimi liki. Zaradi pustolovščin, polnih skakanja, zbiranja kovancev, super moči in boja z zlom, sta Mario in Luigi v očeh otrok prava junaka! Z našo pestro izbiro tematskih izdelkov Super Mario™ in Mario Kart™ se bodo vaši otroci lahko pridružili pustolovskemu svetu najljubšega lika.